Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

loopbaan coaching

Coaching

Jon Doesburg

Ervan uitgaand dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft ben ik een gids naar de mogelijkheden die er altijd zijn en begeleid ik mensen in het (her)vinden van hun inspiratie, kracht en authenticiteit.

Mensen ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling is de rode draad in mijn loopbaan. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan als groepsleidster, docente, trainer, teammanager en coach.

Als trainer, loopbaancoach en mobiliteitsadviseur begeleid ik mensen van werk naar werk. Daarbij hecht ik belang aan authenticiteit, respect en humor.

Om mij te professionaliseren in het vak van loopbaancoach heb ik succesvol en met plezier de opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd bij Hoogendijk en doe ik nu wat ik het leukst vind: mensen ondersteunen om het beste uitzichzelf te halen.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen doen wat zij leuk vinden, hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten en ontwikkelen, dit zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek. Ik zie dit als basis van een vitale, succesvolle organisatie.

Excelleren: kunnen laten zien wat je kan, wie je bent en wat je passie is en daarvoor ruimte krijgen.